Woorden wonen in huizen

134 Poëtische teksten over liefde, tijd, muziek, plaatsen en vooral over belevenissen uit het leven van Vincent Corjanus zelf. Bijna alle teksten in ‘Woorden wonen in huizen’ zijn autobiografisch, vaak is het geïnspireerd op dingen die hij ziet of dingen die hem opvallen aan de wereld.

''Het was aan het eind van de herfst van 2011 toen ik aan Silvia (een goede vriendin van mij) een aantal schrijfsels liet lezen. Ik had een schriftje met een kat en een hond op de cover waarin ik mijn gedachten opschreef. Eigenlijk deed ik het al langer, het voelde fijn om dingen van me af te schrijven.

Silvia vond dat ik het naar een uitgeverij moest sturen. Ik durfde nog niet zo goed. Uiteindelijk heeft zij mij enorm geholpen. Het werd uitgeverij Boekscout. Een aantal maanden later stond ik met mijn eerste bundel op mijn eigen boekpresentatie. 

Het was een spannende en unieke ervaring waarvoor ik nog steeds erg dankbaar ben''

 

Vincent Corjanus 2016

Daar loopt een wonder
Zo mooi
Ze schittert mee in de menigte
Een ster die net boven de grond zweeft

Ze zal nooit vallen
Ik mag geen wens doen

 

Prijs: € 9,99
Titel: Woorden wonen in huizen
Auteur: Vincent Corjanus
Categorie: Gedichten
Geïllustreerd: Nee
Uitvoering/formaat: Paperback 12,5 cm x 20 cm
Aantal pagina's: 89
ISBN: 9789082538526
Verschijningsdatum: 30 maart 2012 - Tweede druk 31 maart 2017